Hodnocení roku 2022

31 Pro

Vánoční běh je za námi, finance i granty za 2022 máme s pokladníkem uzavřené a tak mi dovolte krátké zhodnocení.

Po covidové době byl letošní rok první, kdy proběhly všechny závody, tréninky a soustředění bez omezení. A bylo toho hodně.

Rok 22 nám v podstatě začal už 12.11.2021, kdy jsme obdrželi zprávu o nominaci na pořádání Mistrovství Středočeské a Pražské oblasti ve sprintu 2022. Od té chvíle jsme s Kralupáky až do 2.4. jen plánovali, organizovali, vyřizovali povolení, běhali po Vodolce, učili se s Ocadem, startovkou nebo Orisem ….. Byly to nervy, ale nakonec se vše povedlo. Závodu se účastnilo více než 700 účastníků. Jde o první závod organizovaný Vodolkou s čipy a „po novu – bez kleští“.  Ještě jednou velký dík všem, kdo pomohli a zapojili se. Bez vás by se závod nekonal.

Účastnili jsme se většiny závodů Středočeského oblastního žebříčku na jaře i na podzim, soustředění mládeže Středočeského kraje, republikového soustředění mládeže v Chotěboři, celostátních závodů Čechy B, závodů seriálu Czech o-Tour, Pražského poháru žactva, letních vícedenních závodů nebo také štafet. Bez omezení a za pěkné účasti proběhlo i zářiové víkendové soustředění v Doksech. Celkem 36 závodních dní.

Výsledky ze žebříčků Středočeské oblasti můžete najít v příloze nebo na odkazech níže (registrační čísla našich borů začínají ODV).

Děti, mládež a dospělí běhají svoji závodní trať, případně tréninkové tratě, dle jejich volby. Některé tratě jsou již dost náročné, tedy není problém, aby si každý zvolil trať dle svých možností a zaměření. Hlavní je pohyb a radost z pěkného dne.

Co stojí ještě za zmínku:

  • Účast všech na jakémkoliv závodě, kde jste byli, načerpali jste zkušenosti a bavilo vás to!!
  • 1. místo ve Středočeské oblasti ve štafetě kat. D14 (Klárka, Sára, Róza), V republikových štafetách: 19.místo štafeta D14 (Klárka, Róza, Emča) z 29, štafeta H1419. místo z 35 (Honzík, Jáchym, Jakub).
  • 3. místo Krajském přeboru škol v Dobříši v kategorii D7 (13-14 let) Klárka s Haničkou.
  • 6. místo v žebříčku mládeže Středočeského kraje z 18 oddílů.
  • skvělé umístění všech dětí v rámci středočeského žebříčku.
  • Výborná místa dospělých ve veteránském žebříčku, kde závodí ve svých kategoriích, pokud jim to zdravotní stav nebo trenérské povinnosti umožní.

Díky získaným grantům od města Odolena Voda a Národní sportovní agentuře jsme byli i letos schopni uhradit dětem a mládeži oddílu veškeré startovné na závody a akce oddílu. Startovné tvoří každý rok největší část našich nákladů.

Bylo toho hodně a ještě jednou díky všem, že vás to s námi baví!!

Především děkuji za práci pokladníkovi (Jan Berný) a  trenérům (Jana Dudlová, Lenka Truncová, Tomáš Kocur a nově Martin Kelnar), kteří ve svém volném čase připravují tréninky, trénují, provázejí na závody a věnují se dětem.

Vše nejlepší v novém roce. Hlavně pevné zdraví!

Markéta, předseda oddílu

Odkazy na výsledky:

Žebříček Jaro 22: https://oris.orientacnisporty.cz/Zavod?id=7103

Žebříček Podzim 22: https://oris.orientacnisporty.cz/Zavod?id=7104

Zebřiček družstev Středočeská oblast: https://oris.orientacnisporty.cz/Zavod?id=7105

Veteránský žebříček: https://oris.orientacnisporty.cz/Zavod?id=7322

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *